Behandlinger

Alle vores behandlinger skal bookes telefonisk på: 86 82 07 76

Massage:

Fire massører på Badeanstalten tilbyder fysiurgisk massage til vores gæster. Hver behandler har individuelle kompetancer at tilbyde, spørg bare ved besøg på Badeanstalten.

Urtebade:

Urtebad er en gammel behandlingsform fra Tyskland, hvor man ligger i et fint gammelt badekar fyldt op med ca. 300 liter vand på 37 + grader, karet tilsættes en lækker æterisk olie efter eget ønske, som  ligger i ca. i 15-20 min.

Herefter bliver man pakket ind på en briks med lagner og bomuldstæppe ca. en halv time for at optage aromaen i kroppen. Virkningen er forskellige afhængig af ens valg og den tilsatte olies egenskaber.

 Olier

 

Mudderindpakning:

Black mud kommer fra Det Døde Hav og er uforarbejdet ren natur. Du bliver smurt ind i mudder fra top til tå, dog ikke i ansigtet. Mudderet stimulerer og giver muskelvelvære og er godt for huden.

Ved mudderindpakninger beder vi vore gæster have badebukser eller trusser på.

 

Saltbad:

Man ligger i de fine gamle badekar, tilsat dødehavs salt, (ca 1 kg.) i ca. 15-20 min. hvorefter man bliver pakket ind i bomuldstæppe og lagner på en briks ca. en halv time , for kunne optage saltens mange svovlpartikler og virkninger.

Saltet kommer fra Det Døde Hav og er uforarbejdet ren natur.

Dødehavssaltet har siden oldtiden været kendt for at lindre og desinficere.

Bruges bl.a. mod eksem og psorasis.

 

Welness pakke:

Pakken indeholder et lækkert varmt karbad med æteriske olier, til to personer,
samt iskold cava og chokolade.

Rummet er hyggeligt med  levende lys og afslappende musik.

Håndklæder følger med i prisen.

Varighed 1½- 2 timer.

 

 

 wellness